Curățarea mochetelor este o etapă deosebit de delicată, ce se va efectua doar mecanizat, prin tehnologie de ultima generație. Curatare mocheta in cea mai buna forma.

Metoda de curățare a mochetei se va alege doar după o ampla evaluare. Aceasta va fi în funcție de natura materialului textil, de gradul de murdărie, de suprafața de lucru, de suportul acesteia pe pardoseală etc. Curatare mocheta cu ArtProclean inseamna o curatare eficienta cu materiale si utilaje profesionale pana va fi ca la inceput in ziua cumpararii.

Spălarea mecanizată a mochetelor prin metoda uscată

Detalii tehnice:

  • Operațiune rapidă și eficientă (timpul de uscare este de aprox. 2-3 ore), cu rezultate benefice, extraordinare. Prin șamponare se previne apariția mirosului neplăcut, se elimina murdăria ușoara din țesătura, se înlătură praful și se reîmprospătează culorile inițiale. De asemenea actionându se cu spumă uscată se previne deteriorarea si apariția mucegaiului. O curatare mocheta in stilul nostru inseamna ca puteti spune ca ati platit serviciul unei curatri si bonus ati primit o mocheta noua!
  • Această acțiune nu necesită mutarea mobilierului. În plus, se poate interveni în locuri greu accesibile.

Detalii execuție:

  • aspirarea cu atenție a întregii suprafețe.
  • îndepărtarea petelor cu soluții adecvate.
  • spălarea mochetei prin șamponarea activă.
  • Peste 80% din clienții noștri, cu care avem contracte permanente, utilizează lunar această metodă de curățare a mochetei.

Pentru o ofertă personalizată, care să se plieze pe necesitățile și cerințele dumneavostră, vă rugăm sa ne contactați.